Trainingen in Coronatijd

Op locatie
Ook in deze tijd blijft de behoefte aan training en scholing bestaan. Ik heb mijn trainingen zo aangepast dat ook de ervaringsoefeningen op 1.5 meter uitgevoerd kunnen worden, toch een wezenlijk onderdeel van het leren. Afhankelijk van de regels van het moment, kijk ik met de opdrachtgever naar de live mogelijkheden of de omzetting naar een online alternatief

Online
In de afgelopen periode heb ik veel ervaring opgedaan met online workshops en webinars. Verschillende thema’s, verschillende vormen met en zonder externe host . Dit heeft mooie resultaten opgeleverd. Sommige deelnemers geven aan zich zelfs vrijer te voelen in de interactie en het stellen van vragen. Voor een enkele deelnemer was de techniek wat zoeken maar deze heeft ons geen enkele keer belemmert of in de steek gelaten. Opvallend is hoeveel er mogelijk is, plenair, ervaringsoefeningen, interactie en werken in tweetallen of groepjes. Eigenlijk zijn alle thema’s op deze wijze in te vullen.
Ik werk met de betaalde versie van Zoom met extra veiligheids- en privacy bescherming. Door een uniek ID nummer per bijeenkomst, een beschermt wachtwoord en de zogenaamde wachtruimte, waar een aanmelder terecht komt tot ik deze handmatig toegang verleen. Uiteraard worden er geen opnames gemaakt, tenzij vooraf besproken met de deelnemers.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, mail of bel gerust!